Чин-Нин Чу  
 
Чин-Нин Чу
Книги от Чин-Нин Чу
(Chin-Ning Chu)

На китайски името на авторката Чин-Нин означава "пътека към мира". Родена в Китай, на тригодишна възраст тя е принудена заедно със семейството си да напусне охолството на родния дом и да избяга в Тайван. През 1969 г. отново бяга - заминава за Америка само с два куфара и се сблъсква с един напълно непознат език и една напълно различна култура. 
Днес тя е известен лектор и автор на редица бестселъри, публикувани в повече от 40 страни. Чин-Нин Чу е президент на "Ейшън Маркетинг Кънсалтънтс, Инк.", председател на Института за стратегически познания и основател на "Жените по света", образователна организация с идеална цел. 

Сред бестселърите на Чин-Нин Чу са "Правете по-малко, постигайте повече", "Самоуверени и безмилостни" и "Азиатски игри на ума". Нейните произведения получават положителни отзиви във всички основни медии на петте континента, от Си Ен Ен и основните национални и международни телевизионни компании до публикации в "Ю Ес Ей Тудей", "Ейшън Уоулстрийт Джърнъл", "Бизнесуийк", "Файнаншъл Таймс" и списанията "Пийпъл", "Мари Клер", "Ел", "Вог" и "Харпърс Базар".
Чин-Нин е духовен гуру и вдъхновение за политически и бизнес лидери в Азия, Европа и Америка през последните двайсет години. Сред нейните читатели и клиенти са бившият премиер на Англия Джон Мейджър, сенатор Джак Кемп, бившият държавен секретар на САЩ Джеймс Бейкър, премиерът на Малайзия д-р Махатхир, президентът на Китайската република Чен Шуйбин и безброй много президенти и изпълнителни директори на корпорации, фигуриращи в списъка "Форчън 500".
Тя представя философията на воина като основно средство за овладяване на стратегическото мислене в корпоративния свят и в ежедневния живот. Във всяка тема, която разглежда, Чин-Нин Чу вплита и отделни елементи на силата, стратегията, философията, прагматичната предприемчивост и личното израстване.
В нейните книги се смесват неподвластна на времето източна мъдрост и западна практичност и се предлагат ефективни средства за справяне с вечно променящите се предизвикателства на живота. Чин-Нин Чу е всепризнат експерт по стратегиите на Сун Дзъ, изложени в "Изкуството на войната".
С помощта на нейните книги ще откриете как стратегическото мислене ще ви помогне да се превърнете в безкрайно изобретателни, бързо адаптиращи се, инициативни и наслаждаващи се на живота победители.

Посетете уебстраниците:

www.strategic.org
www.Chin-ninChu.com

 

 

 

Книги от Чин-Нин Чу  
 
 
Продукти: 0
Цена: 0.00 лв.
контакти

Офис

1504 София, ул. "Тича"3Б  

Телефон/факс:
(02) 9433 989,
(02) 8467 576
Е-mail: office@obsidian.bg

 

"Обсидиан" борса

1528 София,
бул. "Искърско шосе" 19, Книжна борса "Болид"

Работно време:
Понеделник-петък: 9-16 ч.

E-mail: obsidianbalkan@abv.bg

Телефон: (02) 979 00 94

 

Обсидиан във Фейсбук
легенда
бестселър
откъс от книга
цена в магазина
промоционална цена