М.Л. Стедман  
 
М.Л. Стедман
Книги от М.Л. Стедман
(M.L. Stedman)

М. Л. Стедман е автор на историческата драма „Светлина между два океана“ (2012), която бързо се превръща в международен бестселър. Романът е продаден в над три милиона екземпляра на английски и е публикуван в 45 държави. През 2016 г. се състои премиерата на екранизацията по книгата с участието на Майкъл Фасбендер и Алисия Викандер.

Въпреки зашеметяващия успех на дебютния си роман Стедман е пословично дискретна по отношение на личния си живот и избягва да дава интервюта с обяснението, че книгата ѝ не е автобиографична и читателите нямат нужда от подобна информация. „Светлина между два океана“ разказва съкрушителната история на Том Шербърн, пазач на фар, и неговата съпруга Изабел, които се изправят пред съдбоносен избор, когато в изхвърлена от вълните лодка откриват труп на млад мъж и плачещо бебе.

М. Л. Стедман израства и учи в Пърт, Австралия. Мести се в Лондон, където работи като адвокат. В края на 90-те години решава, че иска да пише, и започва да посещава различни курсове по творческо писане. „Светлина между два океана“ е единствената ѝ книга.

 

 

Книги от М.Л. Стедман  
 
Светлина между два океана

Автор: М.Л. Стедман
Корична цена: 16.00 лв.
виж още
12.80 лв.
Изчерпана