Руско мастило  
 
Руско мастило
Руско мастило
(Russian Ink)
Автор: Татяна дьо Роне
ISBN: 978-954-769-329-6
Корична цена: 15.00 лв.
12.00 лв.
Поръчай
 

 

Младият Никола Колт все още е главозамаян от невероятния успех на първия си роман, който е преведен на десетки езици и се продава в огромни тиражи. Изтощен от срещи с читатели и раздаване на автографи, той решава да избяга от Париж и заминава с новата си приятелка в Тоскана, за да работи върху втората си книга. Заобиколен от лукс, слънце и лазурно море, той се отдава изцяло на контактите си в социалните мрежи и на коментарите в тях - за книгата, за филма по нея, за главната героиня и него самия. И не може да напише нито ред.

Неочаквана катастрофа го изтръгва от летаргията. Пред очите му потъва туристически лайнер. Загиват хора. А той не успява да помогне. Срещата със смъртта го разтърсва и го връща към корените му, към мрачните тайни в собственото му семейство. В събития, случили се преди десетки години в Петербург, Париж и Биариц, Никола Колт ще търси вдъхновение, за да се раздели с фантомите от миналото.

Модерен роман за търсенето на личностна и творческа идентичност, за капризите на вдъхновението и цената на славата.Други книги от този жанр  
Синовете на Адам

Автор: Хари Бингам
Корична цена: 11.00 лв.
виж още
Раждането на Венера

Автор: Сара Дюнант
Корична цена: 9.00 лв.
виж още
Скарида

Автор: Димитър Коцев
Корична цена: 15.00 лв.
виж още
8.80 лв.
Изчерпана
7.20 лв.
Изчерпана
12.00 лв.
Поръчай