Тод Бъкхолдс  
 
Тод Бъкхолдс
Книги от Тод Бъкхолдс
(Todd Buccholz)

Тод Бъкхолдс е икономист, университетски преподавател и бивш директор по икономическите въпроси в Белия дом по време на мандата на президента Джордж Буш-старши. Бил е управляващ директор на легендарния инвестиционен фонд „Тайгър“, чиито активи са били оценявани на над петнайсет милиарда долара.

Бъкхолдс е автор на няколко книги, сред които е и международният бестселър New Ideas from Dead Economists, включен като задължителна литература в програмите на много икономически университети. Негови анализи са публикувани на страниците на „Ню Йорк Таймс“, „Уолстрийт джърнъл“, „Тайм“ и „Форбс“. Освен това Бъкхолдс се изявява като коментатор в най-големите американски телевизии. Консултирал е водещи технологични компании като Microsoft и IBM, както и правителствени и корпоративни лидери по цял свят.

Тод Бъкхолдс има образователни степени по икономика и право от Кеймбридж и Харвард. Той е и създател на математическата матрица Math Arrow, която предлага по-интуитивен начин за запознаване на децата с числата.

 

 

Книги от Тод Бъкхолдс  
 
В бързата лента

Автор: Тод Бъкхолдс
Корична цена: 15.00 лв.
виж още
12.00 лв.
Поръчай